Sådan fletter du et julehjerte

Jeg har flettet julehjerter siden jeg var helt lille. For mig er julehjerter noget af det hyggeligste jeg ved. Derfor fletter jeg hele året og ikke bare i december. Jeg har til min store overraskelse opdaget, at langt fra alle voksne har prøvet at flette et julehjerte. Jeg har derfor lavet en guide til alle jer, der er helt på bar bund med julehjertefletteriet: 

1. Læg dit papir dobbelt og læg skabelonen så bundlinjen flugter med folden på papiret. 
2. Tegn skabelonen af på papiret og klip efter stregerne. Du skal bruge to dele i forskellige farver. 
3. Det er en god ide at folde papiret, så du tegner på bagsiden. På den måde undgår du blyantstreger på det færdige hjerte.
4. Hvis du har foldet papiret, skal du folde det ud igen, så forsiden vender ud. Hvis du lægger de to skabeloner på tværs over hinanden, vil du opdage at de skaber et hjerte. 
6. Nu skal du flette delene sammen. F
let flig for flig så de skiftevis går indeni og udenpå hinanden. OBS. Nogle julehjerter med særlige mønstre skal flettes ind i hinanden på en bestemt måde. Læs blogindslaget: Sådan flettes julehjerter med avancerede mønstre.

Tip: Du kan bruge en pincet til at fange stimler, der driller med at komme ind i eller ud af andre stimler.