Handelsvarebetingelser

Hjerternes fest

Majdalen 1, 3.tv
8210 Aarhus V
Mail: assoenderby@gmail.com

Du er altid velkommen til at ringe til os på : +45 31 24 32 40

ØNSKER DU AT RETURNERE EN VARE, SÅ SEND OS EN MAIL SENEST 14 DAGE EFTER DIT KØB. DU STÅR SELV FOR AT SENDE PAKKEN RETUR. NÅR VI MODTAGER PAKKEN REFUNDERER VI PAKKENS BELØB.  

BESTILLING

www.hjerternesfest.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Oplysninger om specifikationer fra producenten eller fra sælgers hjemmeside er kun vejledende. Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, udsolgte/udgående varer samt tastefejl.

Alle de varer du ser her på forhandler shoppen er fysisk på vores lager. Alle priser indeholder 25% moms og beløbet er i danske kroner.


LEVERING

Vi ønsker at give dig den allerbedste service, og gør alt for at kunne levere fra dag til dag. Dog kan der være omstændigheder, der gør at det tager lidt længere tid, hvorfor det i nogle tilfælde kan komme til at tage op til 3 hverdage


RETUR / FORTRYDELSESRET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis dine penge tilbage.

Send os en mail om, at du ønsker at returnere, så vi ved den er på vej. Efterfølgende sender pakken til vores lager eller kommer og afleverer den. 

Når pakken er modtaget refunderer vi beløbet på pakken.  

Vi skal have besked om, at du ønsker at fortryde dit køb senest 14 dage efter købsdatoen.

Desuden gælder det, at du derefter har 14 dage til at sende købet retur i.

Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi – og hvis dette er tilfældet, vil det så blive modregnet i returbeløbet.

Pengene tilbageføres på det betalingskort, der er benyttet ved købet. Vi overfører kun penge elektronisk.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning samt ansvar. Alle returvarer skal sendes til følgende adresse:

Anne Sofie Sønderby
Majdalen 1, 3.tv
8210 Aarhus V
Danmark